Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות בשריות> קבב טלה על מקל קינמון מוגש עם סלט עגבניות פיקנטי

קבב טלה על מקל קינמון מוגש עם סלט עגבניות פיקנטי

קבב טלה על מקל קינמון מוגש עם סלט עגבניות פיקנטי

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף היוקרתית Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת קבב הטלה:
מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים ולשים היטב עם הידיים.
מניחים במקרר למשך שעה לפחות.
יוצרים כדורים אובאליים מהתערובת ומשפדים על מקל קינמון.
מניחים את הקבבים המשופדים בתבנית, עוטפים בניילון ומחזירים למקרר למשך שעתיים לפני הצלייה (עדיף למשך לילה).
מחממים מחבת גריל לחום גבוהה ומניחים את הבשר לצלייה של 2 דקות מכל צד לקבלת דרגת מדיום.
הכנת סלט עגבניות פיקנטי: מערבבים את כל החומרים ומגישים עם הקבב.

במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש