ראש השנה: פילה פורל ברוזטה שקדים דבש ורימונים
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לראש השנה: פילה פורל ברוזטה שקדים דבש ורימונים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 4 פורלים במשקל 400 ג' מפולטים (להוציא את הקוצים עם פינצטה)
- מעט שמן זית
- 1 כוס יין לבן
- לרוטב:
- ½ כוס חלב קוקוס
- 2 כפות דבש
- ½ כוס רוזטת שקדים מוכנה
- 2 ענפי טימין טריים
- קמצוץ פלפל שחור גרוס
- ½ כפית ג'ינג'ר מגורד
אופן ההכנה
לצמצם על אש גבוהה כ-5 ד' עד לקבלת סמיכות ברוטב.
להגיש את פילה הדג על מצע עלי בייבי מתובלים במלח ופלפל.
לצקת את הרוטב על הדג ולפזר מעל גרגרי לימון.