Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> כנפיים ברוטב חמוץ מתוק

כנפיים ברוטב חמוץ מתוק

כנפיים ברוטב חמוץ מתוק

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף היוקרתית Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים את התנור לטמפרטורה של 200 מעלות.
מכניסים את הכנפיים לתנור על נייר פרגמנט למשך 10דקות עד שהכנפיים מזהיבות ומוכנות.
ממיסים בקערית את הקורנפלור בנוזלי השימור של האננס.
מחממים מחבת גדולה וכבדה ומניחים בה את הסוכר והחומץ, ובוחשים בכף עץ עד לקבלת קרמל חום כהה.
מוסיפים בזהירות אל הקרמל את שאר המרכיבים של הרוטב ומרתיחים.
מוסיפים את הקורנפלור המומס בנוזלי האננס בזהירות וממשיכים לבחוש.
כשהרוטב מסמיך מוסיפים פנימה את הכנפיים האפויות ומבשלים 3 דקות נוספות.
מגישים חם!

הערות

טיפ השף: אפשר להוסיף רצועות גזר , בצל ירוק, זוקיני חתוך לרצועות ועוד שלל ירקות.