חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםחיפה והקריות
הסקר שבועי
אם כבר טייק אווי אז שיהיה


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> כנפיים ברוטב חמוץ מתוק

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

כנפיים ברוטב חמוץ מתוק

  • מתאים ל: 6
  • רמת מיומנות: בינוני

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף היוקרתית Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

מרכיבים

  • 1 קילוגרם כנפי עוף חצויות
  • 3 פרוסות אננס קצוצות
  • חצי כוס מנוזלי השימור של האננס
  • 2 כפיות קורנפלור
  • 3 כפות צ'ילי מתוק
  • 2 כפות חומץ טבעי
  • 3 כפות סוכר חום
  • 6 כפות קטשופ
  • כפית ג'ינג'ר קצוץ
  • כף כוסברה קצוצה

כנפיים ברוטב חמוץ מתוק
אופן ההכנה

מחממים את התנור לטמפרטורה של 200 מעלות.
מכניסים את הכנפיים לתנור על נייר פרגמנט למשך 10דקות עד שהכנפיים מזהיבות ומוכנות.
ממיסים בקערית את הקורנפלור בנוזלי השימור של האננס.
מחממים מחבת גדולה וכבדה ומניחים בה את הסוכר והחומץ, ובוחשים בכף עץ עד לקבלת קרמל חום כהה.
מוסיפים בזהירות אל הקרמל את שאר המרכיבים של הרוטב ומרתיחים.
מוסיפים את הקורנפלור המומס בנוזלי האננס בזהירות וממשיכים לבחוש.
כשהרוטב מסמיך מוסיפים פנימה את הכנפיים האפויות ומבשלים 3 דקות נוספות.
מגישים חם!

הערות

טיפ השף: אפשר להוסיף רצועות גזר , בצל ירוק, זוקיני חתוך לרצועות ועוד שלל ירקות.


כשר



תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏
קבל הצעה לאירוע

קבל הצעה לאירוע במסעדה

[X]
לאירוע במסעדה בהתאמה אישית- השאר פרטים ואנו נחזור אליך עם ההצעות המתאימות ביותר. השירות, כמו תמיד- חינם!
השאירו פרטים