Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> מתכון לפסח: קוסקוס מתוק למימונה
ראצ'ה אירועים

מתכון לפסח: קוסקוס מתוק למימונה

מתכון לפסח: קוסקוס מתוק למימונה

תיאור המתכון

המתכון באדיבות "קוסקוס מזון"

מרכיבים

אופן ההכנה

1. שופכים לתוך סיר 2 כוסות מים ו-50 גרם חמאה, ממיסים את החמאה ומביאים לרתיחה.
2. מוסיפים את החלב, הסוכר והקינמון.
ניתן להוסיף את מי הורדים או תמצית אחרת לפי הטעם.
3. מערבבים היטב, שופכים את תוכן שקית הקוסקוס ואת שמן הזית, מכבים את האש, מערבבים היטב ומכסים ל-5 דקות.
4. מפוררים היטב את גרגירי הקוסקוס ומוסיפים את פלחי השקדים, הצנוברים, הצימוקים, אגוזי המלך והפירות המיובשים – כשהם חתוכים לקוביות קטנות.
5. יש הנוהגים במימונה לאכול את הקוסקוס בחמאה עם לבן.

לאירועים מרגשים בתל אביב, עד 120 איש. כשר. מסעדת ראצ'האירוע חלבי כשר למהדרין - אלתרנתיב קפה מסעדה