מתכון לפסח: ספריבס טלה על ירקות חורף ופירות יבשים
תיאור המתכון
באדיבות השף מיקי סויסה למסעדת לונה אשקלון
מרכיבים
- 1 שדרת צלעות טלה קטנות
- 4 י"ח שומר חתוך לשישיות
- 2 י"ח בטטה פרוסה גס
- 300 גרם פירות יבשים
- 10 שיני שום טריות
- 500 מ"ל יין אדום
- חצי כוס שמן זית
- 5 ענפי תימין טריים
- פלפל שחור גרוס
- מלח גס
אופן ההכנה
1. את הצלעות מורחים בשמן זית ומתבלים במעט מלח גס ופלפל שחור גרוס .
2. מעבירים לכלי חסין חום ומפזרים את הירקות והפירות יבשים מסביב .
3. יוצקים יין אדום ומכסים בנייר אלומיניום .
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך שעה וחצי .
4. מסירים את נייר האלומיניום מעלים את הטמפרטורה ל190 מעלות וצולים ל15 דקות נוספות .
המתכון באדיבות
|
מסעדת לונה
כיכר החאן 1, אשקלון
הצג טלפון
08-6722220
|