Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> מתכון לפסח: ספריבס טלה על ירקות חורף ופירות יבשים

מתכון לפסח: ספריבס טלה על ירקות חורף ופירות יבשים

מתכון לפסח: ספריבס טלה על ירקות חורף  ופירות יבשים

תיאור המתכון

באדיבות השף מיקי סויסה למסעדת לונה אשקלון

מרכיבים

אופן ההכנה

1. את הצלעות מורחים בשמן זית ומתבלים במעט מלח גס ופלפל שחור גרוס .
2. מעבירים לכלי חסין חום ומפזרים את הירקות והפירות יבשים מסביב .
3. יוצקים יין אדום ומכסים בנייר אלומיניום .
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך שעה וחצי .
4. מסירים את נייר האלומיניום מעלים את הטמפרטורה ל190 מעלות וצולים ל15 דקות נוספות .

המתכון באדיבות
מסעדת לונה כיכר החאן 1, אשקלון הצג טלפון