Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > מתכון לפסח: לברק שלם על מלח גס ותערובת עשבי תיבול

מתכון לפסח: לברק שלם על מלח גס ותערובת עשבי תיבול

מתכון לפסח: לברק שלם על מלח גס ותערובת עשבי תיבול

תיאור המתכון

באדיבות השף מיקי סויסה למסעדת 'לונה' באשקלון

מרכיבים

אופן ההכנה

1. בתוך קערה מערבבים את הגמבה, השום, הפטרוזיליה והכוסברה ומוסיפים את היין הלבן ושמן הזית .
2. מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס ומעבירים למקרר למשך לילה .
3. בבשר הדג חורצים פסים לאורכו ומעל מפזרים מתערובת הירקות .
4. מפזרים מלח גס בכלי חסין חום ומכניסים את הדג לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ15 דקות .
5. מוציאים ומגישים עם המלח גס מתחת .

המתכון באדיבות
מסעדת לונה כיכר החאן 1, אשקלון הצג טלפון