מתכון לפסח: לברק שלם על מלח גס ותערובת עשבי תיבול
תיאור המתכון
באדיבות השף מיקי סויסה למסעדת 'לונה' באשקלון
מרכיבים
- 4 י"ח לברק טרי
- 2 גמבה חתוכים לרוביות קטנות מאוד
- צרור פטרוזיליה
- חופן כוסברה קצוצה
- 1 כוס שמן זית
- חצי כוס יין לבן
- 5 שיני שום שלמות
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1. בתוך קערה מערבבים את הגמבה, השום, הפטרוזיליה והכוסברה ומוסיפים את היין הלבן ושמן הזית .
2. מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס ומעבירים למקרר למשך לילה .
3. בבשר הדג חורצים פסים לאורכו ומעל מפזרים מתערובת הירקות .
4. מפזרים מלח גס בכלי חסין חום ומכניסים את הדג לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ15 דקות .
5. מוציאים ומגישים עם המלח גס מתחת .
המתכון באדיבות
|
מסעדת לונה
כיכר החאן 1, אשקלון
הצג טלפון
08-6722220
|