Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > מתכון לפסח: סופלה שוקולד

מתכון לפסח: סופלה שוקולד

מתכון לפסח: סופלה שוקולד

תיאור המתכון

באדיבות השף מיקי סויסה למסעדת 'לונה' אשקלון

מרכיבים

אופן ההכנה

1. את השוקולד והחמאה ממיסים מעל בן מארי (אמבט מים חמים ).
2. בקערה נפרדת מערבבים סוכר קורנפלור וקקאו .
3. טורפים את הביצים ומוסיפים לתערובת הסוכר .
4. מוסיפים את הביצים מערבבים היטב ומסננים .
5. מוסיפים את השוקולד לתערובת הביצים מעט בכל פעם עד לקבלת מרקם אחיד .
6. יוצקים לכלי אפייה שלושת רבעי גובה ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 8-12 דקות .

המתכון באדיבות
מסעדת לונה כיכר החאן 1, אשקלון הצג טלפון