מתכון לפסח: סופלה שוקולד
- זמן הכנה: 30 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות השף מיקי סויסה למסעדת 'לונה' אשקלון
מרכיבים
- 500 גרם שוקולד מריר
- 400 גרם חמאה
- 250 גרם סוכר
- 160 גרם קורנפלור
- 50 גרם קקאו
- 10 ביצים
אופן ההכנה
1. את השוקולד והחמאה ממיסים מעל בן מארי (אמבט מים חמים ).
2. בקערה נפרדת מערבבים סוכר קורנפלור וקקאו .
3. טורפים את הביצים ומוסיפים לתערובת הסוכר .
4. מוסיפים את הביצים מערבבים היטב ומסננים .
5. מוסיפים את השוקולד לתערובת הביצים מעט בכל פעם עד לקבלת מרקם אחיד .
6. יוצקים לכלי אפייה שלושת רבעי גובה ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 8-12 דקות .
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת לונה
כיכר החאן 1, אשקלון
הצג טלפון
08-6722220
|