Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> מתכון לפסח: גלילי מצות ממולאים (בלינצ'ס)

מתכון לפסח: גלילי מצות ממולאים (בלינצ'ס)

מתכון לפסח: גלילי מצות ממולאים (בלינצ'ס)

תיאור המתכון

גלילי מצות ממולאים (בלינצ'ס) – באדיבות שף גיא פרץ.
מנה ראשונה נפלאה וקלילה לארוחת החג

מרכיבים

אופן ההכנה

1. להרטיב את המצות ולעטוף במגבת עד שיתרככו ויהיו גמישות.
2. לערבב את חומרי המילוי.
3. לחלק כל מצה ל- 2 חלקים ולמלא.
4. לטבול את הגלילות בביצים הטרופות ולטגן בשמן עד שיזהיבו מכל הצדדים.

אופציות נוספות למלית: מחית תפו"א, כבד קצוץ, בשר טחון, ירקות.