מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> מתכון לפסח: נתח פילה סלמון צרוב במחבת

מתכון לפסח: נתח פילה סלמון צרוב במחבת

מתכון לפסח: נתח פילה סלמון צרוב במחבת

תיאור המתכון

נתח פילה סלמון צרוב במחבת, בוקצו'י אפוי עם תפוזים וזנגביל, באדיבות השף צ'רלי פדידה. לחג שמח במיוחד!

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הבוקצוי:
את הבוקצוי חותכים לחצי ומבשלים כ 5 דקות במים רותחים ומוציאים למי קרח.
מניחים במגש אפיה עד שנוזלי הדג יהיו מוכנים .

אופן הכנת הדגים:
לוקחים 4 מנות של סלמון טרי נקי אדרות וקשקשים ממליחים ומפלפלים ומיד צורבים עם שמן זית במחבת כאשר מתחילים מצד העור, לאחר צריבה של 4 דקות על להבה בינונית מוציאים את הדגים ומניחים במגש אפיה .
מוסיפים אל אותה מחבת שן שום פרוסה , זנגביל זסטים של לימון ותפוז , יין לבן ומיץ מחצי תפוז וחצי לימון , כאשר כל הנוזלים רותחים בוזקים אותם על גבי הדג והבוקצוי ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות ומגישים.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון