מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פיצה נפוליטנה

פיצה נפוליטנה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפיצה נפוליטנה ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הבצק:
על משטח העבודה עורמים את הקמח ויוצרים גומה. בגומה שמים את השמרים והמים. מערבבים ומוסיפים את החמאה, מערבבים היטב. מוסיפים את המלח וכף הדבש, אוספים במרית אפיה את החומרים ולשים עוד עשר דקות עד קבלת כדור חלק וגמיש. מטפיחים כ-30 דקות בקערה מכוסה במגבת.
מחלקים את הבצק לשני חלקים, מרדדים על משטח מקומח עד גודל התבנית.
משמנים את תבנית האפייה בשמן זית, מצמידים את קצוות הבצק לדפנות התבנית בכדי שלא יברח באפייה

אופן הכנת הציפוי:
למרוח את רוטב העגבניות על הבצק, מעל את קוביות המוצרלה, מפזרים את הפילטים של האנשובי, את האורגנו היבש ומלח. אופים בתנור בחום של 2300 – מדף עליון, 15 דקות.


תגובות

  1. פרטים בבקשה סנדרה (04/10/2005 14:29:00)
    מה זה רוטב עגבניות טבעי? למה אין אופן הכנה?