Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > מתכון לפסח: מוסר ים צרוב במחבת על מצע אספרגוסים ורוטב ורג' אדמוניה

מתכון לפסח: מוסר ים צרוב במחבת על מצע אספרגוסים ורוטב ורג' אדמוניה

מתכון לפסח: מוסר ים צרוב במחבת על מצע אספרגוסים ורוטב ורג' אדמוניה

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הדג:
1. מחממים מחבת קרמית מוסיפים מעט שמן זית וצורבים את הדגים מצד העור למשך כ- 4 דקות , הופכים את הדג וממשיכים לצרוב ל 2 דקות נוספות , מסירים מהאש ומניחים את הדג במגש אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך 3 דקות.

אופן הכנת האספרגוסים:
1. מחממים מחבת עם 4 כפות שמן זית ומוסיפים את השום ומטגנים ל 10 שניות , מוסיפים את האספרגוסים ומתבלים במלח ופלפל ומסירים מהאש
2. אופן הכנת סלסת אדמוניות :
3. מערבבים בקערה קוביות עגבניות, סלרי, ריחן, מיץ לימון ושמן זית .
4. מערבבים הכל ובוזקים מעל הדג מיד לאחר שהוצא מהתנור ומגישים.
5. רוטב זה מתאים לבשרים , לבעלי כנף שהוכנו על גריל וצרובים במחבת, רוטב מרענן שמשדרג את המנה

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן
במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש