Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > מתכון לפסח: מוסר ים צרוב במחבת על מצע אספרגוסים ורוטב ורג' אדמוניה

מתכון לפסח: מוסר ים צרוב במחבת על מצע אספרגוסים ורוטב ורג' אדמוניה

מתכון לפסח: מוסר ים צרוב במחבת על מצע אספרגוסים ורוטב ורג' אדמוניה

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הדג:
1. מחממים מחבת קרמית מוסיפים מעט שמן זית וצורבים את הדגים מצד העור למשך כ- 4 דקות , הופכים את הדג וממשיכים לצרוב ל 2 דקות נוספות , מסירים מהאש ומניחים את הדג במגש אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך 3 דקות.

אופן הכנת האספרגוסים:
1. מחממים מחבת עם 4 כפות שמן זית ומוסיפים את השום ומטגנים ל 10 שניות , מוסיפים את האספרגוסים ומתבלים במלח ופלפל ומסירים מהאש
2. אופן הכנת סלסת אדמוניות :
3. מערבבים בקערה קוביות עגבניות, סלרי, ריחן, מיץ לימון ושמן זית .
4. מערבבים הכל ובוזקים מעל הדג מיד לאחר שהוצא מהתנור ומגישים.
5. רוטב זה מתאים לבשרים , לבעלי כנף שהוכנו על גריל וצרובים במחבת, רוטב מרענן שמשדרג את המנה

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון