Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > מתכון לפסח: פילה בורי אפוי עם תבלינים מרוקאים מוגש עם סלט ארטישוק ורוקט

מתכון לפסח: פילה בורי אפוי עם תבלינים מרוקאים מוגש עם סלט ארטישוק ורוקט

מתכון לפסח: פילה בורי אפוי עם תבלינים מרוקאים מוגש עם סלט ארטישוק ורוקט

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הדגים:
1. מערבבים את התבלינים והשום ומוסיפים שמן זית ,
2. מורחים את הדגים בתערובת התבלינים ומכניסים למקרר לספיגת טעמים לכ 20 דקות
3. מניחים על תבנית אפייה נייר פרגמנט מיוחד לאפייה ומסדרים 4 נתחים של פילה דג אחד ליד השני כאשר עור הדג מופנה לכוון המגש.
4. על גבי נתחי הפילה דג מסדרים את ארבעת הפילטים הנותרים כאשר עור הדג מופנה לכוון מעלה .
5. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך כ 15 עד 20 דקות .
אופן הכנת הסלט:
6. אופן הכנת סלט ארטישוק מתובל בלימון ושמן זית
7. את הארטישוק מכניסים לחליטה במים רותחים למשך 3 דקות ומעבירים מייד למי קרח
8. חותכים את הארטישוק לגודל הרצוי ומוסיפים עגבניות קוביות , רוקט צעיר, מיץ לימון, מלח , פלפל לבן ושמן זית , מערבבים היטב ומניחים במרכז צלחת ההגשה .
9. כאשר הדג מוכן מוציאים מהתנור ומניחים על גבי הסלט.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן
לחם בשר הרצליה אירועים חדשבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה