מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > מתכון לפסח: פילה בורי אפוי עם תבלינים מרוקאים מוגש עם סלט ארטישוק ורוקט

מתכון לפסח: פילה בורי אפוי עם תבלינים מרוקאים מוגש עם סלט ארטישוק ורוקט

מתכון לפסח: פילה בורי אפוי עם תבלינים מרוקאים מוגש עם סלט ארטישוק ורוקט

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הדגים:
1. מערבבים את התבלינים והשום ומוסיפים שמן זית ,
2. מורחים את הדגים בתערובת התבלינים ומכניסים למקרר לספיגת טעמים לכ 20 דקות
3. מניחים על תבנית אפייה נייר פרגמנט מיוחד לאפייה ומסדרים 4 נתחים של פילה דג אחד ליד השני כאשר עור הדג מופנה לכוון המגש.
4. על גבי נתחי הפילה דג מסדרים את ארבעת הפילטים הנותרים כאשר עור הדג מופנה לכוון מעלה .
5. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך כ 15 עד 20 דקות .
אופן הכנת הסלט:
6. אופן הכנת סלט ארטישוק מתובל בלימון ושמן זית
7. את הארטישוק מכניסים לחליטה במים רותחים למשך 3 דקות ומעבירים מייד למי קרח
8. חותכים את הארטישוק לגודל הרצוי ומוסיפים עגבניות קוביות , רוקט צעיר, מיץ לימון, מלח , פלפל לבן ושמן זית , מערבבים היטב ומניחים במרכז צלחת ההגשה .
9. כאשר הדג מוכן מוציאים מהתנור ומניחים על גבי הסלט.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון