Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט כרוב אדום עם קוביות טופו - באדיבות סויה תנובה
ראצ'ה אירועים

סלט כרוב אדום עם קוביות טופו - באדיבות סויה תנובה

סלט כרוב אדום עם קוביות טופו - באדיבות סויה תנובה

תיאור המתכון

סלט כרוב אדום עם קוביות טופו - באדיבות סויה תנובה ואביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית

מרכיבים

אופן ההכנה

לשטוף היטב את הירקות. לחתוך לפרוסות דקות מאד את הכרוב האדום. לחתוך לקוביות את הטופו ולהשרות אותו ברוטב סויה למשך 20 דקות. לסנן את הטופו ולהוסיף לשמן זית במחבת טפלון עם חצי כפית קארי ופלפל שחור עד שמשחים. לתבל את הכרוב בתבלינים, לימון ושמן זית, ולפזר מעל את הכוסברה ואת קוביות הטופו.

להכנת הרוטב:
להכניס לשייקר מיץ לימון, שום כתוש, 4 כפות שמן זית, מלח גס אפור, 4 כפות משקה סויה לייט. לנער היטב ולשפוך מעל הכרוב, ולבסוף לפזר את הטופו המושחם לפני ההגשה.

במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלאירועים מרגשים בתל אביב, עד 120 איש. כשר. מסעדת ראצ'ה