מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> קינוח אקזוטי בכוס

קינוח אקזוטי בכוס

קינוח אקזוטי בכוס

תיאור המתכון

קינוח אקזוטי במיוחד באדיבות השף מיקי שמו.

מרכיבים

אופן ההכנה

לפני הכל משרים את השקית ג'לטין במים (מערבבים בקערית קטנה)
1. מרתיחים 1/2 מיכל שמנת מתוקה ומוזגים לקערת השוקולד לבן – מערבבים עד אחידות.
2. מוסיפים את המיץ פסיפלורה הטרי ומערבבים שוב לאחידות
3. מכניסים פנימה את הג'לטין, מערבבים ומקררים לשעה
4. מקציפים מיכל שמנת מתוקה "להקצפה רכה" ומקפלים עם מטרפה לתערובת שהתקררה

אופן הכנה- מרנג קוקוס:
1. מחממים תנור ל- 130C .
2. מקציפים חלבון וסוכר לקצף יציב.
3. "מקפלים" את האבקת סוכר ולבסוף את הקוקוס .
4. מזלפים כמו "טיפות" על תבנית האפייה ואופים כ- 25 דקות.

לקישוט:
מיץ פסיפלורה אחת
קוביות אננס
פולי קקאו

הרכבת המנה:
1. מוזגים מן התערובת עד 1/2 גובה הכוס2. מניחים מרנג קוקוס במרכז וממשיכים למלא במוס
3. עם כפית מניחים מיץ ואננס ולבסוף מעט פולי קקאו