Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> אוסובוקו טלה בירקות שורש

אוסובוקו טלה בירקות שורש

אוסובוקו טלה בירקות שורש

תיאור המתכון

באדיבות היועץ הקולינארי חיים גרשון ממתחם NOVA אירועים בנמל תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מחממים סיר עם מעט שמן זית.
2. מקמחים את האוסובוקו בקמח, סוגרים במחבת מכל הכיוונים ומוציאים לתבנית.
3. מכניסים את ירקות השורש עם התבלינים לסיר עם המשקע.
4. מוסיפים את היין האדום ומגרדים את המשקע בתחתית הסיר, ומביאים לרתיחה.
5. יוצקים את כל התערובת על האוסובוקו, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות צלזיוס למשך שעתיים.
6. מומלץ להגיש עם אורז מג'דרה.