סביצ'ה טונה אדומה
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 20 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות היועץ הקולינארי חיים גרשון ממתחם NOVA אירועים בנמל תל אביב
מרכיבים
- 120 גר' טונה אדומה טרייה
- 1 פלפל אדום
- 1 פלפל צהוב
- 1 בצל סגול קטן
- 3 גבעולי בצל ירוק
- רבע זר כוסברה
- 1 פלפל צ'ילי חריף
- קוביות לימון טרי מלימון 1 (ללא הקליפה)
- מיץ מלימון סחוט אחד
- 1 כף שמן שומשום
- 2 כפות שמן זית
- קורט מלח
- קורט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1. קוצצים את כל הרכיבים - כמה שיותר דק.
2. מוסיפים את התבלינים, שמן הזית ומיץ הלימון - ומגישים מיד לשולחן.
- מתאים להכנה עם ילדים
- דיאטטי
- כשר