מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> עגל צלוי ברוטב פטריות שוויצרי

עגל צלוי ברוטב פטריות שוויצרי

עגל צלוי ברוטב פטריות שוויצרי

תיאור המתכון

ניחוחות צלייה שיציפו לכם את המטבח. את השאריות ניתן לאכול למחרת בתוך כריך משובח.

מרכיבים

אופן ההכנה

1.תבל את הבקר בתבלינים לפי טעמך, והוסף לתבנית מעט בזיליקום טימין ורוזמרין. אפה את חתיכות הבקר במשך שעתיים בחום 150 מעלות. בחצי השעה האחרונה, הוסף לתבנית כוס יין לבן.
2. לרוטב:
א.אם בחרת בפטריות מיובשות, השרה את הפטריות בכוס יין לבן למשך 30 ד'. אם הפטריות טריות, חתוך אותן לחתיכות קטנות.
ב.טגן את הבצל במחבת, הוסף את הפטריות והוסף כוס יין לבן. טגן את הבצל עד להשחמה קלה והרתח את הפטריות במשך כ-20 ד'.
ג.הוסף את רוטב/ציר הבקר לפי הטעם.
3. להגשה – חתוך את הבקר לחתיכות דקות וצוק מעל את הרוטב.

תגובות

  1. חזה עגל מיקי (18/09/2006 12:55:00)
    מכוסה בתנור- או לא ?