מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> סיגר פילו במילוי פיסטוק חלבי ובלווי סירופ

סיגר פילו במילוי פיסטוק חלבי ובלווי סירופ

סיגר פילו במילוי פיסטוק חלבי ובלווי סירופ

תיאור המתכון

סיגר פילו במילוי פיסטוק חלבי ובלווי סירופ מהמגרה של השף רפאל כהן - מתחם אירועי שף לוקא

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מקפלים דף פילו לארבעה חלקים
2. מערבבים היטיב את כל החומרים ומכניסים לשק זילוף
3. מזלפים פס בעובי 0.5 ס'מ ובאורך של כ-7 ס'מ על הבצק
4. מגלגלים כמו רולדה
5. אופנים בתנור בחום של 160 מעלות צלזיוס במשך 15 דקות
הכנת הרוטב (סירופ):
1. מרתיחים את המים והסוכר, יוצקים בעדינות על הסיגר וזורים מעל פרורי פיסטוק חלבי
את הרטב מומלץ להגיש חמים בכלי פונדו