Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> מרקיז שוקולד קפוא בסחלב חם

מרקיז שוקולד קפוא בסחלב חם

מרקיז שוקולד קפוא בסחלב חם

תיאור המתכון

מרקיז שוקולד בסחלב חם עם אגוזי פקאן וקוקוס של השף מיקי סויסה

מרכיבים

אופן ההכנה

מרקיז השוקולד :
1. את השמנת וחלב הקוקוס מביאים לרתיחה בסיר ומסירים מהאש, מוסיפים פנימה את השוקולד ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.
2. מוסיפים את אגוזי הפקאן ואגוזי המלך ומערבבים .
3. יוצקים לתוך תבנית ומעבירים ללילה במקרר .

הסחלב :
1. את המים וחלב הקוקוס יחד עם הסוכר מביאים לרתיחה .
2. בנפרד מערבבים את הקורנפלור עם מעט מים ומוסיפים לסיר .
מערבבים מבשלים דקה נוספת ומסירים מהאש .
3. מבצעים השוואת טמפרטורה יחד אם השמנת פרווה (בשמנת חלבית מבשלים יחד עם החלב קוקוס ) ומוסיפים מי ורדים.

ההגשה ,
חותכים את המרקיז למשולשים יוצקים מהסחלב החם לתוך הצלחת מפזרים מעט קוקוס קלוי ובוטנים ומגישים .

המתכון באדיבות
מסעדת לונה כיכר החאן 1, אשקלון הצג טלפון
במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש