מרקיז שוקולד קפוא בסחלב חם
תיאור המתכון
מרקיז שוקולד בסחלב חם עם אגוזי פקאן וקוקוס של השף מיקי סויסה
מרכיבים
- חומרים למרקיז השוקולד :
- 200 גרם שוקולד מריר איכותי
- 150 מ"ל שמנת מתוקה ( או תחליף שמנת לפרווה )
- 70 מ"ל חלב קוקוס( חלב )
- 80 גרם אגוזי פקאן קצוצים
- 50 גרם אגוזי מלך קצוצים
- לסחלב :
- 400 מ"ל מים
- 500 מ"ל חלב קוקוס
- 100 גרם סוכר
- 40 גרם קורנפלור
- 200 מ"ל שמנת מתוקה ( תחליף פרווה )
- מעט תמצית מי ורדים
- להגשה : קוקוס קלוי ,בוטנים קצוצים
אופן ההכנה
מרקיז השוקולד :
1. את השמנת וחלב הקוקוס מביאים לרתיחה בסיר ומסירים מהאש, מוסיפים פנימה את השוקולד ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.
2. מוסיפים את אגוזי הפקאן ואגוזי המלך ומערבבים .
3. יוצקים לתוך תבנית ומעבירים ללילה במקרר .
הסחלב :
1. את המים וחלב הקוקוס יחד עם הסוכר מביאים לרתיחה .
2. בנפרד מערבבים את הקורנפלור עם מעט מים ומוסיפים לסיר .
מערבבים מבשלים דקה נוספת ומסירים מהאש .
3. מבצעים השוואת טמפרטורה יחד אם השמנת פרווה (בשמנת חלבית מבשלים יחד עם החלב קוקוס ) ומוסיפים מי ורדים.
ההגשה ,
חותכים את המרקיז למשולשים יוצקים מהסחלב החם לתוך הצלחת מפזרים מעט קוקוס קלוי ובוטנים ומגישים .
המתכון באדיבות
|
מסעדת לונה
כיכר החאן 1, אשקלון
הצג טלפון
08-6722220
|