תבשיל פג'ואדה

תבשיל פג'ואדה

תיאור המתכון

תבשיל פג'ואדה

מרכיבים

אופן ההכנה

את השעועית מבשלים במים עד לריכוך ומסננים. מחממים סיר עם שמן זית וצורבים את הבשר היטב, מוציאים את הבשר ומטגנים את הבצל הגזר והשום כשתי דקות.
מחזירים את הבשר לסיר מוסיפים את רסק העגבניות ומתבלים במלח פלפל שחור גרוס ופפריקה.
יוצקים את היין פנימה מביאים לרתיחה ומוסיפים את ציר הבקר.
מביאים לרתיחה נוספת מכניסים את ענפי התימין ומנמיכים את האש.
מבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי או עד לריכוך של הבשר.
מוסיפים את השעועית והכוסברה ומבשלים על אש נמוכה 40 דקות נוספות.
משלימים טעם במידת הצורך.
להגשה : מגישים עם אורז לבן מתחת ומפזרים עשבי תיבול טריים מעל.

הערות

באדיבות השף מיקי סויסה

המתכון באדיבות
מסעדת לונה כיכר החאן 1, אשקלון הצג טלפון