חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםחיפה והקריות
הסקר שבועי
גשם ראשון - חשק ל...


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > ספגטי בולונז עם טונה בפלפל חריף של השף סטפן

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

ספגטי בולונז עם טונה בפלפל חריף של השף סטפן

  • מתאים ל: 4
  • רמת מיומנות: בינוני

תיאור המתכון

ספגטי בולונז עם טונה בפלפל חריף של השף סטפן
באדיבות טונה סטארקיסט

מרכיבים

  • - 500 גר' ספגטי
  • - 1 בצל בינוני קצוץ
  • - 2 שיני שום קצוצות
  • - 1 גזר בינוני, חתוך לקוביות קטנות
  • - ענף אחד של סלרי עלים - קצוץ
  • - 4 עגבניות גדולות
  • - 2 כוסות יין לבן
  • - פטרוזיליה
  • - 1 כפית סוכר
  • - 2 כפות שמן
  • - 1 קופסת טונה סטארקיסט עם פלפל חריף
  • - 2 סרדינים
  • - כף גדושה של תרכיז עגבניות

ספגטי בולונז עם טונה בפלפל חריף של השף סטפן
אופן ההכנה

לטגן את השום בשמן זית – טיגון קצר. לחתוך לקוביות קטנות בצל, הגזר וסלרי, לטגן עד שהבצל מזהיב מעט.
למזוג את היין הלבן ולצמצם את הנוזלים על אש גבוהה. להוסיף טונה סטארקיסט ואת הסרדינים לשאר המרכיבים.
לחתוך ולמעוך חלק מהעגבניות ולהוסיף את תרכיז העגבניות. לקצוץ פטרוזיליה ולהוסיף ואת הסוכר.
לבשל 20 דקות (ניתן לבשל את הרוטב מראש).
לבשל את הפסטה לפי הוראות ההכנה בשפע של מים רותחים. לסנן היטב ולערבב עם הרוטב.
להגיש מיד!


כשר



תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏
קבל הצעה לאירוע

קבל הצעה לאירוע במסעדה

[X]
לאירוע במסעדה בהתאמה אישית- השאר פרטים ואנו נחזור אליך עם ההצעות המתאימות ביותר. השירות, כמו תמיד- חינם!
השאירו פרטים