קוסקוס לטו בשבט

קוסקוס לטו בשבט

תיאור המתכון

מג'דרה ארומטית לטו בשבט - מקוסקוס מלא ופירות יבשים

מרכיבים

אופן ההכנה

-קוצצים את הבצל.
-מחממים את שמן הזית בסיר ומשחימים את הבצל.
-מוסיפים את השום וכל התבלינים, ומטגנים כדקה.
-מכינים את הקוסקוס המלא ע"פ הוראות היצרן שע"ג השקית.
-מוסיפים את הקוסקוס, מערבבים עם תערובת הבצל והתבלינים, ומכסים במים.
מכסים את הסיר וממתינים כ 10 דקות.
-בסיר נפרד שמים את העדשים, מכסים במים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.
-מערבבים את העדשים עם הקוסקוס הארומטי. מתבלים במעט מלח ופלפל ומקשטים בפטרוזיליה הקצוצה

לחם בשר הרצליה אירועים חדש