מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > סלמון אפוי ברוטב יין לבן, שמנת וכרישה

סלמון אפוי ברוטב יין לבן, שמנת וכרישה

סלמון אפוי ברוטב יין לבן, שמנת וכרישה

תיאור המתכון

באדיבות תשלובת החלב של תנובה

מרכיבים

אופן ההכנה

6 נתחי סלמון טרי של דגי תנובה, ללא העור, שטופים היטב
מלח ופלפל שחור גרוס
1/2 חבילה (50 גרם) חמאת תנובה, מומסת
לרוטב:
1/2 חבילה (50 גרם) חמאת תנובה
1 כרישה, חתוכה לפרוסות
1/2 כוס יין לבן יבש
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% שומן מסדרת "השף הלבן" - מומלץ להשתמש באריזה החדשה עם הפקק לנוחות ולחיסכון
10 עגבניות שרי חצויות
מלח ופלפל שחור גרוס