עוגת טארט טאטן טוסט צרפתי
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לעוגת טארט טאטן טוסט צרפתי ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 16פרוסות לחם לבן
- 40 ג' מרגרינה
- 3 כוסות חלב
- 3 ביצים
- 100 ג' סוכר
- 250 ג' תפוחי עץ
אופן ההכנה
1. להשרות את פרוסות הלחם עם הביצים, 2 כוסות חלב ו-30 ג' סוכר במשך 15 דק' עד שיספגו את הנוזלים.
2. לטגן את פרוסות הלחם עם 40 ג' מרגרינה עד להזהבה.
3. לקלוף את התפוחים ולחתוך לאורך התפוח לפרוסות דקות.
4. להמיס את הסוכר שנותר במחבת על אש נמוכה עד לקבלת קרמל.
5. להוריד מהאש ולסדר את פרוסות התפוחים במחבת על קרמר הסוכר בצורה אחידה (במעגל, שורות או בצורת פרח) ומעל התפוחים להניח את פרוסות הלחם המטוגנות ולטפטף את החלב הנותר.
6. להכניס את המחבת לתנור בחום בינוני למשך 10 ד'.
7. להגשה: להוציא מהתנור, להפוך על צלחת הגשה כך שהתפוחים מעל ולהגיש חם או קר.