Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> סילבסטר תענוגי שרימפסים

סילבסטר תענוגי שרימפסים

סילבסטר תענוגי שרימפסים

תיאור המתכון

תענוגי שרימפסים

מרכיבים

אופן ההכנה

במחבת רחבה מחממים את השמן ובמקביל מקמחים את השרימפסים ומקפיצים בשמן החם לאחר מכן מוסיפים את מחית הפסטו וחלב הקוקוס ומקפיצים מספר דקות נוספות עד לקבלת רוטב סמיך אחיד וירקרק ולאחר מכן מורידים מהאש.
מוסיפים את הבצל הירוק ועלי התרד הטריים מקפיצים דקה נוספת ומגישים.

המתכון באדיבות
מסעדת אוונגרד ראול וולנברג 18, מתחם שוק הצפון, תל אביב הצג טלפון קופונים לאוונגרד