נשיקות מתוקות

נשיקות מתוקות

תיאור המתכון

חוגגים את יום האהבה עם משהו מתוק.. מתכון לנשיקות באדיבות השף צ'רלי פדידה, מסעדת Olive Leaf, במלון שרתון תל אביב.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים במיקסר במהירות גבוהה, ומוסיפים בהדרגה את הסוכר ותמצית הווניל.
ממשיכים להקציף במהירות גבוהה במשך עשר דקות, עד לקבלת קצף יציב ומבריק.
מחממים את התנור ל-°100 צלזיוס.
ממלאים את קצף הביצה בשקית זילוף עם צנטר משונן, ומזלפים על מגש אפיה מרופד בנייר פרגמנט. (ניתן לזלף בצורת שפתיים או בכל צורה שהיא)
אם החלטתם להשקיע ואתם מעוניינים לתת לנשיקות צבע אדמדם, זה הזמן להכניס את צבע המאכל האדום\ורוד.
אופים במשך שעתיים, עד לקבלת מרקם פריך וקשה.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון