סילבסטר טונה אדומה צרובה
תיאור המתכון
טונה אדומה צרובה עם רוטב תמרים ולימון
מרכיבים
- חומרים [4 מנות]
- 600 ג' טונה אדומה חתוכה לגלילים בעובי של 4 ס"מ כל אחד
- 4 כפות שמן זית
- מלח ופלפל לתיבול הטונה
- חומרים לרוטב:
- 5 תמרים קלופים ומגולענים חתוכים לקוביות
- 1 כף עירית קצוצה
- 4 כפות מיץ לימון טרי
- 8 כפות שמן זית
- ½ כפית דבש
- מעט מלח ופלפל שחור טרי טחון
אופן ההכנה
הכנת הטונה: מחממים מחבת טפלון עם שמן זית וצורבים את הטונה במשך כ-30 שניות מכל צד ומניחים על נייר סופג , פורסים את הטונה לפרוסות דקיקות ומניחים בצלחת הגשה.
הכנת רוטב תמרים ולימון: מערבבים את כל המצרכים ביחד - עד לקבלת רוטב הומוגני, ומשתמשים ברוטב גם לתבל את הרוקט שהוספנו למנה.
אופן ההגשה: לאחר שסידרנו את הטונה בצלחת מוסיפים ליד הטונה מעט רוקט טרי ויוצקים את הרוטב.
הערות
באדיבות השף צ'רלי פדידה מסעדת Olive Leaf במלון שרתון תל אביב
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוליב ליף
הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5211224
|