Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> סילבסטר טונה אדומה צרובה

סילבסטר טונה אדומה צרובה

סילבסטר טונה אדומה צרובה

תיאור המתכון

טונה אדומה צרובה עם רוטב תמרים ולימון

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הטונה: מחממים מחבת טפלון עם שמן זית וצורבים את הטונה במשך כ-30 שניות מכל צד ומניחים על נייר סופג , פורסים את הטונה לפרוסות דקיקות ומניחים בצלחת הגשה.
הכנת רוטב תמרים ולימון: מערבבים את כל המצרכים ביחד - עד לקבלת רוטב הומוגני, ומשתמשים ברוטב גם לתבל את הרוקט שהוספנו למנה.
אופן ההגשה: לאחר שסידרנו את הטונה בצלחת מוסיפים ליד הטונה מעט רוקט טרי ויוצקים את הרוטב.

הערות

באדיבות השף צ'רלי פדידה מסעדת Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון