מרק אננס קר מבושם בג'ינג'ר, טימין וכדורי מרציפן בקינמון
- מתאים ל: 5 מנות
- זמן הכנה: 30דק'
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק אננס קר מבושם בג'ינג'ר, טימין וכדורי מרציפן בקינמון ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- למרק:
- 2 יח' אננס טרי מקולף חתוך לקוביות
- ½ כוס אבקת סוכר
- 1 כפית ג'ינג'ר טרי קלוף קצוץ
- 1 כפית טימין טרי מופרד ללא גבעולים
- למרציפן:
- 1 ק"ג שקדים מולבנים קלופים
- 1.5 כוס אבקת סוכר
- ½ כפית קינמון
- 1 כפית מי ורדים
- 3 כפות ליקר אמרטו
אופן ההכנה
טחן את כל מרכי המרק בבלנדר ושמור במקרר.
רסק את כל מרכיבי המרציפן במעבד מזון ובשל בסיר למשך ¼ שעה להסמכת התערובת. קרר וצור כדורים קטנים.
הגש בקערה לבנה – צוק את המרק, הוסף שלושה כדורי מרציפן וקשט עם ענף טימין.