Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק אטריות אודון

מרק אטריות אודון

מרק אטריות אודון

תיאור המתכון

המרק הרשמי של החורף...
מתכון מאת השף דרור שושן לרשת ג'פניקה סושי בר

מרכיבים

אופן ההכנה

להכניס לסיר 3 ליטר את כל המצרכים ולהביא לרתיחה.
להנמיך את האש ל5 דקות ולכבות את האש.
בסיר נפרד לבשל 250 גרם אטריות אודון יבשות (ניתן להשיג בחנויות עם מוצרים מהמזרח הרחוק)
לסנן את האטריות ולסדר ב4 קעריות מרק עמוקות
להוסיף את המרק החם מעל ולקשט בבצל ירוק קצוץ.

הערות

מי שרוצה לגוון אפשר להוסיף רצועות עוף צלוי או מטוגן בבלילת טמפורה.

המתכון באדיבות
מסעדת ג'פניקה רמת החייל הברזל 32, רמת החייל, תל אביב הצג טלפון
לחם בשר הרצליה אירועים חדשבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה