מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מדלן ג'ינג'ר מסוכר

מדלן ג'ינג'ר מסוכר

תיאור המתכון

מתכון חורפי באדיבות חוות תקוע

מרכיבים

אופן ההכנה

ממיסים את החמאה בסיר ומסירים מהאש. חותכים את הג'ינג'ר המסוכר לקוביות קטנות. טורפים היטב את הביצים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר. מנפים את הקמח ומערבבים אותו עם אבקת האפייה.
מוסיפים בהדרגה את הקמח המנופה לביצים תוך כדי טריפה. מוסיפים לתערובת הביצים, תוך כדי ערבוב, את הג'ינג'ר המסוכר ואת החמאה המומסת הפושרת. מכסים ושומרים לילה במקרר.
מחממים תנור ל240 מעלות צלסיוס. משמנים בעזרת מעט חמאה תבנית מדלין מתכתית. זורים על התבנית המשומנת מעט קמח כדי למנוע הידבקות של המדלינים.
יוצקים כף גדושה מתערובת המדלינים לכל שקע בתבנית ואופים כ 15 דקות.
מוודאים שהמדלנים אפויים בעזרת נעיצת קיסם בעוגייה : הוא צריך לצאת יבש מבצק.

הערות

הגשה:
מגישים עם תה עם חלב.