חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםמסעדות אילתחיפה והקריות
הסקר שבועי
ארוחת חג במסעדה


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק מיסו, מוסר ים ופטריית שי-טאקי טרי

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

מרק מיסו, מוסר ים ופטריית שי-טאקי טרי

  • מתאים ל: 4
  • רמת מיומנות: בינוני

תיאור המתכון

מתכון חורפי באדיבות חוות תקוע

מרכיבים

  • 1 ליטר ציר דגים
  • 3 כפות קרם מיסו כהה
  • 25 גרם פטריות שי-טאקי מיובשות
  • 300 גרם פילה מוסר ים
  • 100 גרם פטריות שי-טאקי טריות
  • 1 צרור אספרגוס טרי

מרק מיסו, מוסר ים ופטריית שי-טאקי טרי
אופן ההכנה

שוטפים במים קרים את השי-טאקי הטריות ומסירים את החצי התחתון של רגלי הפטריות.
פורסים את השי-טאקי לפרוסות דקות ככל האפשר. מסירים את החצי התחתון של גבעולי האספרגוס ופורסים את הגבעולים לאורכם לפרוסות דקות ככל שניתן.
מסירים את העור מפילה המוסר, ומנקים את האידרות הקטנות באמצעות פינצטה.
חותכים את פילה המוסר לנתחים מרובעים בגודל של 3 ס"מ.
מחממים בסיר על אש נמוכה את ציר הדגים עם פטריות השי-טאקי המיובשות למשך 20 דקות.
מסננים את הפטריות מהציר וטורפים פנימה את המיסו תוך כדי בחישה כף אחר כף.
מביאים את מרק המיסו לסף רתיחה ומוסיפים את פרוסות השי-טאקי ונתחי הדג ומסירים מיד מהאש.

הערות

הגשה:
מחלקים את המרק לקערות ומעטרים עם רצועות האספרגוס. אוכלים לוהט.


מתאים להגשה לילדים



תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏
קבל הצעה לאירוע

קבל הצעה לאירוע במסעדה

[X]
לאירוע במסעדה בהתאמה אישית- השאר פרטים ואנו נחזור אליך עם ההצעות המתאימות ביותר. השירות, כמו תמיד- חינם!
השאירו פרטים