מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

לביבות תפו"א

לביבות תפו"א

תיאור המתכון

לביבות תפו"א בנגיעות משמש מושרה בברנדי

מרכיבים

אופן ההכנה

מכניסים את המשמשים לקערה עם הברנדי והסוכר, מביאים לרתיחה ומקררים.
מגוררים על פומפייה את תפוחי האדמה, ומוסיפים את הביצים, הקמח, התבלינים והמשמשים שחתכנו לקוביות קטנות. מערבבים הכול היטב
מחממים מחבת עם מעט שמן, ובעזרת כפות מחוררות יוצרים צורה ומכניסים את הלביבה - רצוי לטגן על להבה בינונית כך שיתבשל היטב גם במרכז.

הערות

באדיבות השף רפאל כהן ממתחם אירועי השף "לוקא" במשמר השרון