Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> ספינג' מרוקאי לחנוכה

ספינג' מרוקאי לחנוכה

ספינג' מרוקאי לחנוכה

תיאור המתכון

לקראת חנוכה 2011 מזמין אתכם השף צ'רלי פדידה, המנצח על מטבחה של מסעדת השף יוקרתית Olive Leaf במלון שרתון תל אביב, לחגוג במלוא האותנטיות, עם מתכון הבית (שעבר במשפחה מזה דורות) לספינג' המסורתי.

מרכיבים

אופן ההכנה

מנפים את הקמח ואת אבקת האפייה לקערה.
יוצרים גומה במרכז הקמח, ומניחים בתוכה את השמרים ואת הסוכר.
מוסיפים בהדרגה מים, ערק ומלח, ומתחילים ללוש - עד לקבלת בצק רך.
מתפיחים במשך כ-30 דקות, לשים שוב, ומתפיחים לעוד 30 דקות.
יוצרים את הצורות הרצויות מהבצק ומעבירים לטיגון בשמן חם (לא רותח).
כשהספינג'ים מזהיבים במחבת\בסיר, מוציאים ומצפים מיד בסוכר דק ומגישים.
טיפ: מומלץ לערבב את הסוכר במעט קינמון

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון

תגובות

  1. כמויות??? rik (25/11/2013 09:17:00)
    הייתי שמחה לדעת את הכמויות בקנה מידה כמו כוס או כף... תודה