ההמבורגר של רק בשר

קרפצ'יו סלק ותפוחים

קרפצ'יו סלק ותפוחים

תיאור המתכון

קרפצ'יו סלק ותפוחים

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים תנור לטמפ' של 220 מעלות וקולים את אגוזי הלוז במשך 8 דקות.
פורסים את הסלק אדום לפרוסות דקות ומסדרים בצלחת הגשה.
חותכים את תפוחי עץ גרנד סמיט לרצועות דקות במכשיר חיתוך (אפשר להשתמש בשם מנדולירה)ומניחים בקערה
מתבלים את התפוחים במלח ופלפל לפי הטעם
מוסיפים חומץ תפוחים, דבש תמרים ושמן חמניות - ומערבבים.
מניחים מעל הסלק שפרסנו בצלחת את שארית המרינדה - לקבלת זגוגיות וטעם

הערות

באדיבות השף צ'רלי פדידה מסעדת Olive Leaf במלון "שרתון" תל אביב

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן
אירועים בלחם בשר מרינה, הרצליה. עד 200 איש, כשר למהדריןאירוע חלבי כשר למהדרין - אלתרנתיב קפה מסעדה