שדרת צלעות טלה

שדרת צלעות טלה

תיאור המתכון

שדרת צלעות טלה עטופה בטחינה גולמית עם שומר מקורמל. באדיבות קייטרינג פיוז'ן אשר יצר במיוחד מנות מוקפדות המבוססות על חומרי גלם טריים ומובחרים בלבד, שניתן להכין בבית לאירוח בערב החג או בסוכה.

מרכיבים

אופן ההכנה

עוטפים את הטלה בתערובת של טחינה גולמית וחדל דיז'ון
מניחים במקרר למשך שעתיים
מחממים את התנור לחום של 250 מעלות צלזיוס
מניחים את הצלעות על מגש ומתבלים במלח, פלפל, שמן זית, רוזמרין קצוץ וטימין.
מכניסים לתנור, ולאחר 5 דקות מורידים את מידת החום ל-180 מעלות צלזיוס, ואופים במשך 20 דקות נוספות
מתבלים את השומר במלח, פלפל, סוכר חום וטימין, ומפזרים מעל שמן זית ומעט יין לבן
מכניסים את השומר המתובל לתנור למשך רבע שעה, בטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס
מסדרים על צלחת את השומר לצד שדרת הצלעות ומגישים