סלמון ולינגטון עטוף בקרסט עשבי תיבול
תיאור המתכון
סלמון ולינגטון עטוף בקרסט עשבי תיבול בבצק עלים מוגש עם איולי שום וקוויאר סלמון. באדיבות קייטרינג פיוז'ן אשר יצר במיוחד מנות מוקפדות המבוססות על חומרי גלם טריים ומובחרים בלבד, שניתן להכין בבית לאירוח בערב החג או בסוכה.
מרכיבים
- בצק עלים מוכן (חבילה 1)
- צרור פטרוזיליה
- צרור כוסברה
- צרור נענע
- צרור טרגון
- 200 גרם פנקו יפני
- שמן קנולה ¼ כוס
- פילה סלמון שלם (מינימום 1.5 ק"ג)
- קורט מלח
- קורט פלפל
- 2 כפיות חרדל דיז'ון
אופן ההכנה
מקצצים את עשבי התיבול דק
מוסיפים שמן זית וחרדל דיז'ון
מוסיפים מלח פלפל ופנקו יפני
פותחים את בצק העלים
מפזרים מעל עשבי תיבול בגובה 1 ס"מ על 1/3 מבצק העלים
מניחים מעל את פילה הסלמון ומפזרים מעל שוב את עשבי תיבול בגובה 1 ס"מ
סוגרים את בצק העלים כמעטפה
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 35 דקות