מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> קרפצ'ו אבוקדו ואנשובי עם בצל סגול, לימונים, עלי כוסברה וצ'ילי

קרפצ'ו אבוקדו ואנשובי עם בצל סגול, לימונים, עלי כוסברה וצ'ילי

קרפצ'ו אבוקדו ואנשובי עם בצל סגול, לימונים, עלי כוסברה וצ'ילי

תיאור המתכון

מתכון זה באדיבות השף גיא פרץ ממסעדת קונפי. ניתן להגיש כפלטה מרכזית לשולחן, כמנות אישיות או כמנות פתיחה מעוצבות.

מרכיבים

אופן ההכנה

מניחים פרוסות אבוקדו דקות על צלחת שטוחה, מברישים במיץ לימונים, בוזקים במלח גס ופלפל שחור ומטפטפים מעל שמן זית.
מעטרים בלימונים כבושים, בצל סגול, אנשובי, צ'ילי ועלי כוסברה

הערות

מומלץ לפרוס את האבוקדו בעזרת קולפן ולסדרו על משטח ניילון נצמד באופן מהודק ויפה. כעט אפשר להעבירו אל צלחת ההגשה.

המתכון באדיבות
מסעדת קונפי יפה נוף 111, חיפה הצג טלפון