מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט בורגול ומנגו

סלט בורגול ומנגו

סלט בורגול ומנגו

תיאור המתכון

מתכונן קליל לאירוח בסוכה
באדיבות השף צ'רלי פדידה, המנצח על Olive Leaf שבמלון "שרתון" תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

משרים את הבורגול במים פושרים עד לריכוך.
סוחטים את הבורגול מהנוזלים ומעבירים לקערה.
מוסיפים לבורגול את קוביות הנקטרינה, מנגו, מיץ תפוזים, פטרוזיליה ונענע קצוצה.
בקערית ,מערבבים את הדבש עם מיץ הלימון ושמן הזית. מוסיפים את תערובת הדבש לסלט הבורגול, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים ומגישים מיד.