סלט בורגול ומנגו
תיאור המתכון
מתכונן קליל לאירוח בסוכה
באדיבות השף צ'רלי פדידה, המנצח על Olive Leaf שבמלון "שרתון" תל אביב
מרכיבים
- כוס בורגול גס "סוגת"
- 1 מנגו קלוף וחתוך לקוביות
- 1 נקטרינה חתוכה לקוביות
- 1/3 כוס מיץ תפוזים
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- כף נענע קצוצה
- מיץ מלימון אחד
- ¼ כוס שמן זית איכותי
- כפית דבש
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה
משרים את הבורגול במים פושרים עד לריכוך.
סוחטים את הבורגול מהנוזלים ומעבירים לקערה.
מוסיפים לבורגול את קוביות הנקטרינה, מנגו, מיץ תפוזים, פטרוזיליה ונענע קצוצה.
בקערית ,מערבבים את הדבש עם מיץ הלימון ושמן הזית. מוסיפים את תערובת הדבש לסלט הבורגול, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים ומגישים מיד.