מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט קינואה וחמצת

סלט קינואה וחמצת

סלט קינואה וחמצת

תיאור המתכון

השף צ'רלי פדידה ממסעדת אוליב ליף במלון "שרתון" תל אביב, מציג מתכון נפלא וקליל לאירוח בסוכה

מרכיבים

אופן ההכנה

מניחים את הקינואה המבושלת בקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים: תפוח עץ, סלרי, לימון, אגוזי מלך וטרגון קצוצים.
בקערית נפרדת מערבבים את הדבש, שמן הזית ומיץ הלימון ומערבבים לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים את הרוטב לקינואה, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים

הערות

טוב לדעת: לקינואה ערך תזונתי רב: היא עשירה בחומצות אמינו, סיבים תזונתיים, ברזל ובנוסף מאוד טעימה. הסלט שמוגש כאן משלב מרקמים קראנצ'יים של קינואה, תפוח, אגוזים וסלרי. כדאי מאוד להשתמש בסלט זה, כמתכון בסיס והכי כיף לשנות ולגוון אותו- אין לכם תפוחים? נסו אגסים . גוונו גם בעשבי התבלין והאגוזים לפי מה שאתם אוהבים או מה שיש בבית