מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט ירוק עם פילה הדרים, אספרגוס ורוטב וינגרט פקאן

סלט ירוק עם פילה הדרים, אספרגוס ורוטב וינגרט פקאן

סלט ירוק עם פילה הדרים, אספרגוס ורוטב וינגרט פקאן

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה, המנצח על Olive Leaf שבמלון "שרתון" תל אביב
סוגרים את יום כיפור

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הרוטב: מערבבים בצנצנת את המרכיבים הבאים
הכנת הסלט: שוטפים את החסות מקלפים את ההדרים ומוצאים את הפילה. מקלפים את האספרגוס ומבשלים בישול קצר (בלאנצ). מעברים למים עם קרח.
אופן ההגשה: מניחים על צלחת את החסות לאחר שטבלנו ברוטב, ומסדרים מלמעלה את פירות ההדר האספרגוס ושיברי הפקאן.