פנקוטה רימונים

פנקוטה רימונים

תיאור המתכון

מאת השף מיקי סויסה ממסעדת 'לונה' אשקלון

מרכיבים

אופן ההכנה

לפנקוטה :

מערבבים מים עם אבקת ג'לטין בקערה. משהים כ-10 דקות עד שהג'לטין מתקשה.

יוצקים שמנת מיץ רימון טרי וחלב לסיר, מוסיפים סוכר ומקלות וניל ומערבבים. מבשלים על להבה בינונית תוך כדי בחישה מדי פעם ומביאים לסף רתיחה.
יוצקים את תערובת השמנת הרותחת על הג'לטין ומערבבים לתערובת חלקה. מעבירים את התערובת דרך מסננת לקערה נקייה ומצננים 5 דקות.
יוצקים לכלי פלסטיק עגולים מכסים בניילון ניצמד ומכניסים למקרר למשך לילה .
לסירופ :
מערבבים את על החומרים יחד .
להגשה :
יוצקים מעל הפנקוטה מעט מסירופ הרימונים מקשטים בעלי נענע טריים ואגוזי מלך ומגישים .

לחם בשר הרצליה אירועים חדשבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה