סביצ'ה סלמון ורימונים על קוביות מנגו
תיאור המתכון
לקראת סוכות מאת: השף מיקי סויסה למסעדת 'לונה' אשקלון
מרכיבים
- 400 גרם סלמון טרי או דג אחר ( לוקוס ,מוסר )
- 1 פלפל צ'ילי אדום קצוץ
- חופן כוסברה קצוצה
- 1 ראש ג'ינג'ר קצוץ
- 1 בצל סגול קצוץ
- מיץ משני לימונים
- רבע כוס שמן זית
- גרעינים מרימון אחד
- מלח ים
- פלפל שחור גרוס
- מנגו אחד בשל חתוך לקוביות
אופן ההכנה
את הסלמון חותכים לקוביות גסות ומערבבים יחד עם שאר החומרים.
מתבלים במלח ים ופלפל שחור גרוס ומערבבים היטב .
מניחים בכלי עגול מהסביצ'ה ומעל מניחים את קוביות המנגו .
הופכים על גבי צלחת הגשה כך שהמנגו יהיה בתחתית ומגישים