מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מוג'אחס

מוג'אחס

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למוג'אחס ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים את כל חומרי המרינדה ונותנים לנוח במקרר למשך יום. לאחר יום , מוציאים מהמקרר, מוסיפים פנימה את השקדים ומשרים למשך ½ שעה. משפדים את השקדים וצולים. מאוד חשוב להקפיד על שמירה של 30-40 ס"מ מעל הגחלים בצלייה. צולים כל צד כ-4.5 ד' עד לדרגת מדיום ומעלה. במהלך הצלייה מברישים את השקדים במרינדה מדי פעם. מוציאים את השיפודים מהאש ומגישים עם רוטב צ'ימיצ'ורי ו-2 לימונים.