Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני אורז> ריזוטו ירקות

ריזוטו ירקות

ריזוטו ירקות

תיאור המתכון

באדיבות השף סהר רפאל מ"כרמים" מושב סגולה

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הריזוטו: מאדים את הבצל בחמאה עד לשקיפות. מוסיפים את האורז וממשיכים לטגן כ-3 דקות. מוסיפים אגוז המוסקט,תימין ומלח ופלפל, מוסיפים רבע כוס יין לבן ונוזל ירקות . וברגע שהאורז ספג את הנוזלים מוסיפים שוב עד שהאורז מגיע לרמת אל דנטה. בסוף הבישול מוסיפים את גבינת הפרמזן, טועמים ובמידת הצורך משפרים את הטעם.
הכנת ירקות הגינה: אופים בתנור את הבטטה והקישואים עד לריכוך. מטגנים בשמן זית את האפונה, האספרגוס ועגבניות השרי. מוסיפים את הבטטה, הקישואים, ולבסוף את הריזוטו בתוספת מעט מלח ופלפל כמידת הצורך. מוסיפים מעט נוזל לאיחוד המרכיבים, ומצמצמים עד לסמיכות הרצויה.