מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> ניוקי פטריות חורש

ניוקי פטריות חורש

ניוקי פטריות חורש

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה, המנצח על Olive Leaf שבמלון "שרתון" תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הניוקי: מייבשים את תפו"א בתנור בכלי פחם למשך 10 דקות, ולאחר מכן מקלפים ומועכים למחית חלקה ואחידה. מקררים ומוסיפים 250 גרם קמח. מוסיפים ביצה שלמה, חלמון וקורט מלח, מערבבים היטב ויוצרים גלילים. חותכים בעזרת סכין לגודל 2-2 ס"מ
הכנת הרוטב: מבשלים במים רותחים את הניוקי למשך 3 דקות. במחבת נפרדת מחממים שמן זית ומקפיצים את סוגי הפטריות. מוסיפים את מחית הכמהין, הניוקי ומתבלים במלח ופלפל. את הכל מקפיצים יחד כ-2 דקות ומוסיפים עירית קצוצה.