פאי ברווז
תיאור המתכון
NG חוגגת 8 שנים להיווסדה בסגנון ימי הביניים
ונותנת לכם מתכון ממדינה: אנגליה במאה ה: 16
מרכיבים
- 1 ברווז (2-3 ק"ג.), שולפים עצמות וחותכים לחתיכות
- בצל בינוני 3-4
- 1 / 4 כוס verjuice
- 1 / 4 כפית. פלפל
- 1 / 4 כפית. מלח
- 1 / 8 כפית. ציפורן
- 1 / 8 כפית. מוסקט
- 1 / 4 כפית. טימין
- 2 כפות. חמאה
- 1 כפית. פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
טוחנים עם בצל ובמכתש (או במעבד מזון), להוסיף verjuice, ,להוציא את המוצקים, שומרים את הנוזל.
בתוך קערה גדולה, לערבב ברווז, מלח, פלפל, ציפורן, מוסקט, ואת נוזלי בצל ו verjuice להכניס את התערובת לתוך בצק הפאי ומפזרים פטרוזיליה וטימין. מכסים ואופים הקרום העליון ב 180C במשך כשעה, או עד נעשה זהוב
* Verjuice הוא פריט שקשה למצוא. תחליף טוב זה חומץ בן יין איכותי או כוס יין לבן מעורבב עם כף של מיץ לימון