מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מעורב ירושלמי

מעורב ירושלמי

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למעורב ירושלמי ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. חותכים את כל חתיכות הבשר לקוביות בגודל שווה , קלות לנגיסה.
2. מטגנים על פלטה חמה במעט שמן את הבשר עד שנאטם מכל הצדדים. מוסיפים את הבצל וערבב על האש עד שהבצל והבשר מוכנים, עניין של דקות. מגישים חם.

תגובות

  1. איפה הכמון אילנה (15/02/2005 13:29:00)
  2. איפה החלמונים יוסי (09/12/2005 09:32:00)
  3. כבודו ''שכח'' לצלות את הכבד והלבבות כמנהג היהודים נעמה (06/07/2006 16:13:00)
    לידיעתכם ! אם לא צליתם אותם על אש (מנגל , תנור)להוציא דם ולהכשירם לפני הבישול - זה טרף !
    הצטרפו גם אתם לחזרה אל השורשים שלנו -אל היהדות הנפלאה ,העמוקה והעשירה ! חפשו בסביבתכם - תנועת ''פנים אל פנים'' גרעין תורני או חב''ד, והתחילו להתחבר לעצמכם בחזרה.
  4. איפה הכורכום, מרק עוף, קצת חוויג' מרק, פלפל שחור? לילי (12/04/2007 11:22:00)
  5. מי שם טחול במעורב??????? עופר (06/05/2008 14:53:00)
    רק אנשים חולים באמת שמים טחול במעורב !!