עוף בסלרי לראש השנה
תיאור המתכון
עוף בסלרי באדיבות שומרי משקל מתוך הספר אוכלים טוב
מרכיבים
- • 1 כף שמן
- • 1 בצל גדול קצוץ
- • 6 כרעי עוף קטנים ללא העור
- • גבעולי סלרי אמריקני חתוכים לפיסות באורך 4 ס"מ
- • מלח, פלפל שחור ופפריקה לפי הטעם
אופן ההכנה
מחממים בסיר גדול מאד את השמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שיזהיב קלות.
מוסיפים את כרעי העוף ומטגנים דקות אחדות.
מוסיפים את הסלרי והתבלינים ומבשלים על אש נמוכה כ- 45 דקות.