טורטליני

טורטליני

תיאור המתכון

המתכון באדיבות שף מסעדת "אייס פיצה בר"

מרכיבים

אופן ההכנה

לשים היטב את כל החומרים על משטח מקומח לפחות עשרים דקות עד קבלת בצק רך וגמיש. משמנים בשמן זית, עוטפים בניילון ונותנים לבצק לנוח כעשרים דקות במקרר.
מרדדים לעלים דקים על משטח מקומח ויוצרים את הטורטליני.

תגובות

  1. טעות eden (26/07/2004 11:47:00)
    1/2 ק''ג מלח??? כנראה הכוונה לקמח!
במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש