Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > דג אמנון בפטריות לראש השנה

דג אמנון בפטריות לראש השנה

דג אמנון בפטריות לראש השנה

תיאור המתכון

דג אמנון בפטריות באדיבות שומרי משקל מתוך הספר "אוכלים טוב". כל מנה מכילה 2 מנות חלבון, 1 מנת שומן, 1/2 מנת דגנים, ירקות, סה"כ כ- 220 קלוריות

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות) מרססים תבנית פיירקס בתרסיס שמן ומניחים בה את הדגים.
מחממים במחבת את השמן ומוסיפים את הפטריות והקישואים. מאדים על אש נמוכה עד שיתרככו, ומוסיפים את פירורי הלחם ו- 2 כפות ממיץ הלימון. מתבלים מערבבים ומסירים מהאש.
שוטחים את תערובת הירקות על הדגים שבתבנית, מעטרים בפרוסות העגבניה ומטפטפים על התבנית את 2 כפות מיץ הלימון הנותרות. אופים כ- 20 דקות.